4P TIAB 10016 (1993 - 1993)

Under 1993 introducerade 4P TIAB sin släpvagn 10016 till marknaden. 4P TIAB 10016 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av 4P TIAB. 4P TIAB slutade med tillverkningen av sin släpvagn 10016 under 1993, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad 4P TIAB 10016 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av 4P TIAB 10016 pågick under totalt 1 år.

Nya reservdelar till 4P TIAB 10016

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till 4P TIAB och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Lastexperten

Lastexperten.se är kända för att ha ett av de mest omfattande utbuden av släpvagnar i Sverige, med priser som anses vara mycket konkurrenskraftiga. Företaget stoltserar med ett brett urval av helt nya släpvagnar, inklusive bilsläp, EU-släp, skåpsläp, maskinsläp, båttrailrar, båtvagnar, båtupptagningsvagnar, skotersläp och specialsläp, tillgängliga från en rad olika tillverkare.

Kunder har möjlighet att hämta ut sitt nya släp utan kostnad från någon av Lastexpertens utlämningsplatser eller välja att få det levererat till en adress som betjänas av Schenker, mot en leveransavgift. Tjänsten är öppen för både privatpersoner och företag, vilket breddar dess tillgänglighet och användbarhet.

Utöver nya släpvagnar har Lastexperten även ett gediget utbud av reservdelar till släpvagnar, och förmodligen även till en 4P TIAB 10016. Du hittar de flesta reservdelar du kan tänkas behöva för att själv kunna reparera din släpvagn, exempelvis bromsdelar, hjullager, skärmar, stötdämpare, layktor, lampor och reflexer. Lastexperten erbjuder även påbyggnader för släpvagnar i form av kapell, kåpor, nätgrindar och lämmar eller tillbehör till släpvagnar såsom lås, vinsch, gångramp eller överlastningsskydd.

SläpvagnarReservdelarPåbyggnaderTillbehör
Mekonomen

Hos Mekonomen hittar du både reservdelar och tillbehör till din släpvagn. Större delen av Mekonomens utbud av reservdelar för släpvagnar kommer från leverantören Valeryd. För att säkerställa att du får reservdelar som passar din 4P TIAB 10016 kan du ange släpvagnens registreringsnummer i Mekonomens webbshop och på så sätt enbart se delar som passar till 4P TIAB 10016.

Besök
Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din 4P TIAB 10016 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Reservdelar
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis 4P TIAB 10016. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom 4P TIAB 10016.

Reservdelar

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en 4P TIAB 10016 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis 4P TIAB. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till 4P TIAB 10016. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från 4P TIAB eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
Tillverkare4P TIAB
Modell10016
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1993
Sista tillverkningsår1993
Modellår1993

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från 4P TIAB och så även för den specifika modeller 4P TIAB 10016.