Aktiv Stabil 650-3 (1971 - 1973)

Under 1971 introducerade Aktiv Stabil sin släpvagn 650-3 till marknaden. Aktiv Stabil 650-3 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Aktiv Stabil. Aktiv Stabil slutade med tillverkningen av sin släpvagn 650-3 under 1973, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Aktiv Stabil 650-3 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Aktiv Stabil 650-3 pågick under totalt 3 år.

Nya reservdelar till Aktiv Stabil 650-3

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Aktiv Stabil och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Aktiv Stabil 650-3 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Aktiv Stabil 650-3. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Aktiv Stabil 650-3.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Aktiv Stabil 650-3 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Aktiv Stabil 650-3 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Aktiv Stabil. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Aktiv Stabil 650-3. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Aktiv Stabil eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareAktiv Stabil
Modell650-3
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1971
Sista tillverkningsår1973

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Aktiv Stabil och så även för den specifika modeller Aktiv Stabil 650-3.