ÅTM 7512 (1981 - 1991)

Under 1981 introducerade ÅTM sin släpvagn 7512 till marknaden. ÅTM 7512 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av ÅTM. ÅTM slutade med tillverkningen av sin släpvagn 7512 under 1991, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad ÅTM 7512 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av ÅTM 7512 pågick under totalt 11 år.

Nya reservdelar till ÅTM 7512

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till ÅTM och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din ÅTM 7512 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis ÅTM 7512. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom ÅTM 7512.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till ÅTM 7512 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en ÅTM 7512 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis ÅTM. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till ÅTM 7512. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från ÅTM eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareÅTM
Modell7512
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1991

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från ÅTM och så även för den specifika modeller ÅTM 7512.