ÅTM V65 (1985 - 1987)

Under 1985 introducerade ÅTM sin släpvagn V65 till marknaden. ÅTM V65 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av ÅTM. ÅTM slutade med tillverkningen av sin släpvagn V65 under 1987, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad ÅTM V65 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av ÅTM V65 pågick under totalt 3 år.

Nya reservdelar till ÅTM V65

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till ÅTM och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din ÅTM V65 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis ÅTM V65. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom ÅTM V65.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till ÅTM V65 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en ÅTM V65 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis ÅTM. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till ÅTM V65. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från ÅTM eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareÅTM
ModellV65
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1985
Sista tillverkningsår1987

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från ÅTM och så även för den specifika modeller ÅTM V65.