ÅTM SLÄP 6012 (1978 - 1986)

Under 1978 introducerade ÅTM sin släpvagn SLÄP 6012 till marknaden. ÅTM SLÄP 6012 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av ÅTM. ÅTM slutade med tillverkningen av sin släpvagn SLÄP 6012 under 1986, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad ÅTM SLÄP 6012 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av ÅTM SLÄP 6012 pågick under totalt 9 år.

Nya reservdelar till ÅTM SLÄP 6012

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till ÅTM och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din ÅTM SLÄP 6012 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis ÅTM SLÄP 6012. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom ÅTM SLÄP 6012.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till ÅTM SLÄP 6012 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en ÅTM SLÄP 6012 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis ÅTM. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till ÅTM SLÄP 6012. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från ÅTM eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareÅTM
ModellSLÄP 6012
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1978
Sista tillverkningsår1986

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från ÅTM och så även för den specifika modeller ÅTM SLÄP 6012.