Böckmann P15 (2000 - 2002)

Under 2000 introducerade Böckmann sin hästtransport P15 till marknaden. Böckmann P15 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Böckmann. Böckmann P15 är en släpvagn för transport av hästar och kan gå under namn såsom hästtransport, hästtrailer eller hästkärra. Böckmann slutade med tillverkningen av sin hästtransport P15 under 2002, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Böckmann P15 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Böckmann P15 pågick under totalt 3 år.

Nya reservdelar till Böckmann P15

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Böckmann och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Böckmann P15 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Böckmann P15. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Böckmann P15.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Böckmann P15 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Böckmann P15 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Böckmann. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Böckmann P15. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Böckmann eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBöckmann
ModellP15
Typ av släpvagnHästtransport
Första tillverkningsår2000
Sista tillverkningsår2002

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Böckmann och så även för den specifika modeller Böckmann P15.