Boj BRAVO 216S (1985 - 2011)

Under 1985 introducerade Boj sin hästtransport BRAVO 216S till marknaden. Boj BRAVO 216S fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Boj. Boj BRAVO 216S är en släpvagn för transport av hästar och kan gå under namn såsom hästtransport, hästtrailer eller hästkärra. Boj slutade med tillverkningen av sin hästtransport BRAVO 216S under 2011, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Boj BRAVO 216S till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Boj BRAVO 216S pågick under totalt 27 år.

Nya reservdelar till Boj BRAVO 216S

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Boj och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Boj BRAVO 216S och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Boj BRAVO 216S. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Boj BRAVO 216S.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Boj BRAVO 216S i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Boj BRAVO 216S hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Boj. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Boj BRAVO 216S. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Boj eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBoj
ModellBRAVO 216S
Typ av släpvagnHästtransport
Första tillverkningsår1985
Sista tillverkningsår2011

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Boj och så även för den specifika modeller Boj BRAVO 216S.