Boj 1250 (1981 - 1989)

Under 1981 introducerade Boj sin hästtransport 1250 till marknaden. Boj 1250 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Boj. Boj 1250 är en släpvagn för transport av hästar och kan gå under namn såsom hästtransport, hästtrailer eller hästkärra. Boj slutade med tillverkningen av sin hästtransport 1250 under 1989, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Boj 1250 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Boj 1250 pågick under totalt 9 år.

Nya reservdelar till Boj 1250

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Boj och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Boj 1250 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Boj 1250. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Boj 1250.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Boj 1250 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Boj 1250 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Boj. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Boj 1250. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Boj eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBoj
Modell1250
Typ av släpvagnHästtransport
Första tillverkningsår1981
Sista tillverkningsår1989

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Boj och så även för den specifika modeller Boj 1250.