Brännans Smide 12P-24 (1977 - 1977)

Under 1977 introducerade Brännans Smide sin släpvagn 12P-24 till marknaden. Brännans Smide 12P-24 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Brännans Smide. Brännans Smide slutade med tillverkningen av sin släpvagn 12P-24 under 1977, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Brännans Smide 12P-24 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Brännans Smide 12P-24 pågick under totalt 1 år.

Nya reservdelar till Brännans Smide 12P-24

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Brännans Smide och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Brännans Smide 12P-24 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Brännans Smide 12P-24. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Brännans Smide 12P-24.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Brännans Smide 12P-24 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Brännans Smide 12P-24 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Brännans Smide. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Brännans Smide 12P-24. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Brännans Smide eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareBrännans Smide
Modell12P-24
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1977
Sista tillverkningsår1977

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Brännans Smide och så även för den specifika modeller Brännans Smide 12P-24.