Caravan SLÄP 1250 XL (2006 - 2013)

Under 2006 introducerade Caravan sin släpvagn SLÄP 1250 XL till marknaden. Caravan SLÄP 1250 XL fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Caravan. Caravan slutade med tillverkningen av sin släpvagn SLÄP 1250 XL under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Caravan SLÄP 1250 XL till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Caravan SLÄP 1250 XL pågick under totalt 8 år.

Nya reservdelar till Caravan SLÄP 1250 XL

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Caravan och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Caravan SLÄP 1250 XL och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Caravan SLÄP 1250 XL. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Caravan SLÄP 1250 XL.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Caravan SLÄP 1250 XL i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Caravan SLÄP 1250 XL hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Caravan. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Caravan SLÄP 1250 XL. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Caravan eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareCaravan
ModellSLÄP 1250 XL
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Caravan och så även för den specifika modeller Caravan SLÄP 1250 XL.