Gaupen A2035F (2009 - 2009)

Under 2009 introducerade Gaupen sin släpvagn A2035F till marknaden. Gaupen A2035F fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Gaupen. Gaupen slutade med tillverkningen av sin släpvagn A2035F under 2009, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Gaupen A2035F till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Gaupen A2035F pågick under totalt 1 år.

Nya reservdelar till Gaupen A2035F

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Gaupen och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Lastexperten

Lastexperten.se är kända för att ha ett av de mest omfattande utbuden av släpvagnar i Sverige, med priser som anses vara mycket konkurrenskraftiga. Företaget stoltserar med ett brett urval av helt nya släpvagnar, inklusive bilsläp, EU-släp, skåpsläp, maskinsläp, båttrailrar, båtvagnar, båtupptagningsvagnar, skotersläp och specialsläp, tillgängliga från en rad olika tillverkare.

Kunder har möjlighet att hämta ut sitt nya släp utan kostnad från någon av Lastexpertens utlämningsplatser eller välja att få det levererat till en adress som betjänas av Schenker, mot en leveransavgift. Tjänsten är öppen för både privatpersoner och företag, vilket breddar dess tillgänglighet och användbarhet.

Utöver nya släpvagnar har Lastexperten även ett gediget utbud av reservdelar till släpvagnar, och förmodligen även till en Gaupen A2035F. Du hittar de flesta reservdelar du kan tänkas behöva för att själv kunna reparera din släpvagn, exempelvis bromsdelar, hjullager, skärmar, stötdämpare, layktor, lampor och reflexer. Lastexperten erbjuder även påbyggnader för släpvagnar i form av kapell, kåpor, nätgrindar och lämmar eller tillbehör till släpvagnar såsom lås, vinsch, gångramp eller överlastningsskydd.

SläpvagnarReservdelarPåbyggnaderTillbehör
Mekonomen

Hos Mekonomen hittar du både reservdelar och tillbehör till din släpvagn. Större delen av Mekonomens utbud av reservdelar för släpvagnar kommer från leverantören Valeryd. För att säkerställa att du får reservdelar som passar din Gaupen A2035F kan du ange släpvagnens registreringsnummer i Mekonomens webbshop och på så sätt enbart se delar som passar till Gaupen A2035F.

Besök
Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Gaupen A2035F och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Reservdelar
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Gaupen A2035F. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Gaupen A2035F.

Reservdelar

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Gaupen A2035F hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Gaupen. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Gaupen A2035F. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Gaupen eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareGaupen
ModellA2035F
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2009
Sista tillverkningsår2009
Modellår2009

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Gaupen och så även för den specifika modeller Gaupen A2035F.