Gaupen A1325T (2008 - 2013)

Under 2008 introducerade Gaupen sin släpvagn A1325T till marknaden. Gaupen A1325T fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Gaupen. Gaupen slutade med tillverkningen av sin släpvagn A1325T under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Gaupen A1325T till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Gaupen A1325T pågick under totalt 6 år.

Nya reservdelar till Gaupen A1325T

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Gaupen och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Gaupen A1325T och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Gaupen A1325T. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Gaupen A1325T.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Gaupen A1325T i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Gaupen A1325T hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Gaupen. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Gaupen A1325T. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Gaupen eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareGaupen
ModellA1325T
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2008
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Gaupen och så även för den specifika modeller Gaupen A1325T.