Gaupen B0516 (2006 - 2013)

Under 2006 introducerade Gaupen sin släpvagn B0516 till marknaden. Gaupen B0516 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Gaupen. Gaupen slutade med tillverkningen av sin släpvagn B0516 under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Gaupen B0516 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Gaupen B0516 pågick under totalt 8 år.

Nya reservdelar till Gaupen B0516

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Gaupen och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Gaupen B0516 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Gaupen B0516. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Gaupen B0516.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Gaupen B0516 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Gaupen B0516 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Gaupen. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Gaupen B0516. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Gaupen eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareGaupen
ModellB0516
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2006
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Gaupen och så även för den specifika modeller Gaupen B0516.