Gisebo 1250/T (1986 - 1989)

Under 1986 introducerade Gisebo sin släpvagn 1250/T till marknaden. Gisebo 1250/T fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Gisebo. Gisebo slutade med tillverkningen av sin släpvagn 1250/T under 1989, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Gisebo 1250/T till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Gisebo 1250/T pågick under totalt 4 år.

Nya reservdelar till Gisebo 1250/T

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Gisebo och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Gisebo 1250/T och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Gisebo 1250/T. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Gisebo 1250/T.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Gisebo 1250/T i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Gisebo 1250/T hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Gisebo. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Gisebo 1250/T. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Gisebo eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareGisebo
Modell1250/T
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1986
Sista tillverkningsår1989

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Gisebo och så även för den specifika modeller Gisebo 1250/T.