Heby-Trailer 100 T (1975 - 1975)

Under 1975 introducerade Heby-Trailer sin släpvagn 100 T till marknaden. Heby-Trailer 100 T fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Heby-Trailer. Heby-Trailer slutade med tillverkningen av sin släpvagn 100 T under 1975, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Heby-Trailer 100 T till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Heby-Trailer 100 T pågick under totalt 1 år.

Nya reservdelar till Heby-Trailer 100 T

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Heby-Trailer och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Heby-Trailer 100 T och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Heby-Trailer 100 T. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Heby-Trailer 100 T.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Heby-Trailer 100 T i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Heby-Trailer 100 T hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Heby-Trailer. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Heby-Trailer 100 T. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Heby-Trailer eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHeby-Trailer
Modell100 T
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1975
Sista tillverkningsår1975

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Heby-Trailer och så även för den specifika modeller Heby-Trailer 100 T.