HT-verken B 1 (1978 - 1980)

Under 1978 introducerade HT-verken sin släpvagn B 1 till marknaden. HT-verken B 1 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av HT-verken. HT-verken slutade med tillverkningen av sin släpvagn B 1 under 1980, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad HT-verken B 1 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av HT-verken B 1 pågick under totalt 3 år.

Nya reservdelar till HT-verken B 1

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till HT-verken och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din HT-verken B 1 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis HT-verken B 1. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom HT-verken B 1.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till HT-verken B 1 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en HT-verken B 1 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis HT-verken. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till HT-verken B 1. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från HT-verken eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareHT-verken
ModellB 1
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1978
Sista tillverkningsår1980

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från HT-verken och så även för den specifika modeller HT-verken B 1.