Igass 750 (1976 - 2012)

Under 1976 introducerade Igass sin släpvagn 750 till marknaden. Igass 750 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Igass. Igass slutade med tillverkningen av sin släpvagn 750 under 2012, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Igass 750 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Igass 750 pågick under totalt 37 år.

Nya reservdelar till Igass 750

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Igass och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Igass 750 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Igass 750. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Igass 750.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Igass 750 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Igass 750 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Igass. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Igass 750. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Igass eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareIgass
Modell750
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1976
Sista tillverkningsår2012

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Igass och så även för den specifika modeller Igass 750.