Igass IGASS 1000 A (1978 - 2012)

Under 1978 introducerade Igass sin släpvagn IGASS 1000 A till marknaden. Igass IGASS 1000 A fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Igass. Igass slutade med tillverkningen av sin släpvagn IGASS 1000 A under 2012, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Igass IGASS 1000 A till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Igass IGASS 1000 A pågick under totalt 35 år.

Nya reservdelar till Igass IGASS 1000 A

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Igass och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Igass IGASS 1000 A och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Igass IGASS 1000 A. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Igass IGASS 1000 A.

Besök
Mekonomen

Mekonomen har ett stort utbud med reservdelar till släpvagnar som du enkelt kan hämta vid närmsta paketutlämningsställe eller direkt i närmsta Mekonomen-butik. Sök efter reservdelar till Igass IGASS 1000 A och boka dina reservdelar så vet du med säkerhet att dom finns reserverade när du åker till butiken.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Igass IGASS 1000 A i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Igass IGASS 1000 A hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Igass. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Igass IGASS 1000 A. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Igass eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareIgass
ModellIGASS 1000 A
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1978
Sista tillverkningsår2012

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Igass och så även för den specifika modeller Igass IGASS 1000 A.