ILR 1000 (1983 - 1987)

Under 1983 introducerade ILR sin släpvagn 1000 till marknaden. ILR 1000 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av ILR. ILR slutade med tillverkningen av sin släpvagn 1000 under 1987, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad ILR 1000 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av ILR 1000 pågick under totalt 5 år.

Nya reservdelar till ILR 1000

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till ILR och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din ILR 1000 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis ILR 1000. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom ILR 1000.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till ILR 1000 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en ILR 1000 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis ILR. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till ILR 1000. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från ILR eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareILR
Modell1000
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1983
Sista tillverkningsår1987

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från ILR och så även för den specifika modeller ILR 1000.