Löövesläpet LS 1000 PULS (2005 - 2008)

Under 2005 introducerade Löövesläpet sin släpvagn LS 1000 PULS till marknaden. Löövesläpet LS 1000 PULS fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Löövesläpet. Löövesläpet slutade med tillverkningen av sin släpvagn LS 1000 PULS under 2008, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Löövesläpet LS 1000 PULS till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Löövesläpet LS 1000 PULS pågick under totalt 4 år.

Nya reservdelar till Löövesläpet LS 1000 PULS

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Löövesläpet och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Löövesläpet LS 1000 PULS och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Löövesläpet LS 1000 PULS. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Löövesläpet LS 1000 PULS.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Löövesläpet LS 1000 PULS i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Löövesläpet LS 1000 PULS hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Löövesläpet. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Löövesläpet LS 1000 PULS. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Löövesläpet eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareLöövesläpet
ModellLS 1000 PULS
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2005
Sista tillverkningsår2008

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Löövesläpet och så även för den specifika modeller Löövesläpet LS 1000 PULS.