Löövesläpet 1300 (1976 - 1980)

Under 1976 introducerade Löövesläpet sin släpvagn 1300 till marknaden. Löövesläpet 1300 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Löövesläpet. Löövesläpet slutade med tillverkningen av sin släpvagn 1300 under 1980, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Löövesläpet 1300 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Löövesläpet 1300 pågick under totalt 5 år.

Nya reservdelar till Löövesläpet 1300

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Löövesläpet och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Löövesläpet 1300 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Löövesläpet 1300. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Löövesläpet 1300.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Löövesläpet 1300 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Löövesläpet 1300 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Löövesläpet. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Löövesläpet 1300. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Löövesläpet eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareLöövesläpet
Modell1300
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1976
Sista tillverkningsår1980

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Löövesläpet och så även för den specifika modeller Löövesläpet 1300.