Luholvagnen PV 850 (1979 - 1984)

Under 1979 introducerade Luholvagnen sin släpvagn PV 850 till marknaden. Luholvagnen PV 850 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Luholvagnen. Luholvagnen slutade med tillverkningen av sin släpvagn PV 850 under 1984, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Luholvagnen PV 850 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Luholvagnen PV 850 pågick under totalt 6 år.

Nya reservdelar till Luholvagnen PV 850

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Luholvagnen och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Luholvagnen PV 850 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Luholvagnen PV 850. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Luholvagnen PV 850.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Luholvagnen PV 850 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Luholvagnen PV 850 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Luholvagnen. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Luholvagnen PV 850. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Luholvagnen eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareLuholvagnen
ModellPV 850
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1979
Sista tillverkningsår1984

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Luholvagnen och så även för den specifika modeller Luholvagnen PV 850.