Majava PV (2010 - 2013)

Under 2010 introducerade Majava sin släpvagn PV till marknaden. Majava PV fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Majava. Majava slutade med tillverkningen av sin släpvagn PV under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Majava PV till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Majava PV pågick under totalt 4 år.

Nya reservdelar till Majava PV

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Majava och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Majava PV och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Majava PV. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Majava PV.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Majava PV i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Majava PV hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Majava. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Majava PV. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Majava eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareMajava
ModellPV
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2010
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Majava och så även för den specifika modeller Majava PV.