Majava PV (2010 - 2013)

Under 2010 introducerade Majava sin släpvagn PV till marknaden. Majava PV fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Majava. Majava slutade med tillverkningen av sin släpvagn PV under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Majava PV till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Majava PV pågick under totalt 4 år.

Nya reservdelar till Majava PV

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Majava och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Dackonline.se

Hos Dackonline.se kan du köpa nya däck till Majava PV. Dackonline.se har ett enormt utbud av däck till det mesta som kan rulla. Du kan hitta allt från vanliga bildäck till däck som passar traktorer, släpvagnar och skogsmaskiner. Det mesta som har med däck att göra helt enkelt!

Besök
Mekonomen

Mekonomen har ett stort utbud med reservdelar till släpvagnar som du enkelt kan hämta vid närmsta paketutlämningsställe eller direkt i närmsta Mekonomen-butik. Sök efter reservdelar till Majava PV och boka dina reservdelar så vet du med säkerhet att dom finns reserverade när du åker till butiken.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Majava PV i Laitis webshop.

Besök
123Bildelar

123bildelar har utöver hundratusentals olika reservdelar till bilar även reservdelar till släpvagnar! Du kan hitta reservdelar från flera olika tillverkare och troligtvis även reservdelar som passar till Majava PV. Du hittar de vanligaste reservdelarna såsom nytt stödhjul, belysning och kablage. 123bildelar erbjuder gratis frakt för de flesta reservdelarna.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Majava PV hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Majava. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Majava PV. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Majava eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareMajava
ModellPV
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2010
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Majava och så även för den specifika modeller Majava PV.