Rekotrailer FB 1702 (2007 - 2012)

Under 2007 introducerade Rekotrailer sin släpvagn FB 1702 till marknaden. Rekotrailer FB 1702 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Rekotrailer. Rekotrailer slutade med tillverkningen av sin släpvagn FB 1702 under 2012, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Rekotrailer FB 1702 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Rekotrailer FB 1702 pågick under totalt 6 år.

Nya reservdelar till Rekotrailer FB 1702

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Rekotrailer och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Rekotrailer FB 1702 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Rekotrailer FB 1702. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Rekotrailer FB 1702.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Rekotrailer FB 1702 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Rekotrailer FB 1702 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Rekotrailer. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Rekotrailer FB 1702. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Rekotrailer eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareRekotrailer
ModellFB 1702
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2007
Sista tillverkningsår2012

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Rekotrailer och så även för den specifika modeller Rekotrailer FB 1702.