SM-släpet 25 (2001 - 2003)

Under 2001 introducerade SM-släpet sin släpvagn 25 till marknaden. SM-släpet 25 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av SM-släpet. SM-släpet slutade med tillverkningen av sin släpvagn 25 under 2003, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad SM-släpet 25 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av SM-släpet 25 pågick under totalt 3 år.

Nya reservdelar till SM-släpet 25

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till SM-släpet och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din SM-släpet 25 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis SM-släpet 25. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom SM-släpet 25.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till SM-släpet 25 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en SM-släpet 25 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis SM-släpet. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till SM-släpet 25. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från SM-släpet eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareSM-släpet
Modell25
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2003

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från SM-släpet och så även för den specifika modeller SM-släpet 25.