Star 750 S (2000 - 2007)

Under 2000 introducerade Star sin släpvagn 750 S till marknaden. Star 750 S fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Star. Star slutade med tillverkningen av sin släpvagn 750 S under 2007, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Star 750 S till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Star 750 S pågick under totalt 8 år.

Nya reservdelar till Star 750 S

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Star och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Star 750 S och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Star 750 S. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Star 750 S.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Star 750 S i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Star 750 S hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Star. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Star 750 S. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Star eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareStar
Modell750 S
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2000
Sista tillverkningsår2007

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Star och så även för den specifika modeller Star 750 S.