Star 1250 LT (2001 - 2004)

Under 2001 introducerade Star sin släpvagn 1250 LT till marknaden. Star 1250 LT fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Star. Star slutade med tillverkningen av sin släpvagn 1250 LT under 2004, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Star 1250 LT till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Star 1250 LT pågick under totalt 4 år.

Nya reservdelar till Star 1250 LT

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Star och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Star 1250 LT och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Star 1250 LT. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Star 1250 LT.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Star 1250 LT i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Star 1250 LT hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Star. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Star 1250 LT. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Star eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareStar
Modell1250 LT
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2001
Sista tillverkningsår2004

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Star och så även för den specifika modeller Star 1250 LT.