Star TRAILER (1998 - 2008)

Under 1998 introducerade Star sin hästtransport TRAILER till marknaden. Star TRAILER fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Star. Star TRAILER är en släpvagn för transport av hästar och kan gå under namn såsom hästtransport, hästtrailer eller hästkärra. Star slutade med tillverkningen av sin hästtransport TRAILER under 2008, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Star TRAILER till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Star TRAILER pågick under totalt 11 år.

Nya reservdelar till Star TRAILER

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Star och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Star TRAILER och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Star TRAILER. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Star TRAILER.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Star TRAILER i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Star TRAILER hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Star. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Star TRAILER. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Star eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareStar
ModellTRAILER
Typ av släpvagnHästtransport
Första tillverkningsår1998
Sista tillverkningsår2008

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Star och så även för den specifika modeller Star TRAILER.