Stema SLÄP BASIC 6075 (2004 - 2012)

Under 2004 introducerade Stema sin släpvagn SLÄP BASIC 6075 till marknaden. Stema SLÄP BASIC 6075 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Stema. Stema slutade med tillverkningen av sin släpvagn SLÄP BASIC 6075 under 2012, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Stema SLÄP BASIC 6075 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Stema SLÄP BASIC 6075 pågick under totalt 9 år.

Nya reservdelar till Stema SLÄP BASIC 6075

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Stema och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Stema SLÄP BASIC 6075 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Stema SLÄP BASIC 6075. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Stema SLÄP BASIC 6075.

Besök
Mekonomen

Mekonomen har ett stort utbud med reservdelar till släpvagnar som du enkelt kan hämta vid närmsta paketutlämningsställe eller direkt i närmsta Mekonomen-butik. Sök efter reservdelar till Stema SLÄP BASIC 6075 och boka dina reservdelar så vet du med säkerhet att dom finns reserverade när du åker till butiken.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Stema SLÄP BASIC 6075 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Stema SLÄP BASIC 6075 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Stema. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Stema SLÄP BASIC 6075. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Stema eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareStema
ModellSLÄP BASIC 6075
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2004
Sista tillverkningsår2012

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Stema och så även för den specifika modeller Stema SLÄP BASIC 6075.