Tiki Treiler A421 (2009 - 2013)

Under 2009 introducerade Tiki Treiler sin släpvagn A421 till marknaden. Tiki Treiler A421 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Tiki Treiler. Tiki Treiler slutade med tillverkningen av sin släpvagn A421 under 2013, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Tiki Treiler A421 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Tiki Treiler A421 pågick under totalt 5 år.

Nya reservdelar till Tiki Treiler A421

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Tiki Treiler och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Tiki Treiler A421 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Tiki Treiler A421. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Tiki Treiler A421.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Tiki Treiler A421 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Tiki Treiler A421 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Tiki Treiler. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Tiki Treiler A421. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Tiki Treiler eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareTiki Treiler
ModellA421
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2009
Sista tillverkningsår2013

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Tiki Treiler och så även för den specifika modeller Tiki Treiler A421.