Trailergruppen (Thule) YZ1300 (1996 - 2000)

Under 1996 introducerade Trailergruppen (Thule) sin släpvagn YZ1300 till marknaden. Trailergruppen (Thule) YZ1300 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Trailergruppen (Thule). Trailergruppen (Thule) slutade med tillverkningen av sin släpvagn YZ1300 under 2000, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Trailergruppen (Thule) YZ1300 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Trailergruppen (Thule) YZ1300 pågick under totalt 5 år.

Nya reservdelar till Trailergruppen (Thule) YZ1300

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Trailergruppen (Thule) och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Trailergruppen (Thule) YZ1300 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Trailergruppen (Thule) YZ1300. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Trailergruppen (Thule) YZ1300.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Trailergruppen (Thule) YZ1300 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Trailergruppen (Thule) YZ1300 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Trailergruppen (Thule). Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Trailergruppen (Thule) YZ1300. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Trailergruppen (Thule) eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareTrailergruppen (Thule)
ModellYZ1300
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1996
Sista tillverkningsår2000

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Trailergruppen (Thule) och så även för den specifika modeller Trailergruppen (Thule) YZ1300.