Tranesläpet 110 (1973 - 1986)

Under 1973 introducerade Tranesläpet sin hästtransport 110 till marknaden. Tranesläpet 110 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Tranesläpet. Tranesläpet 110 är en släpvagn för transport av hästar och kan gå under namn såsom hästtransport, hästtrailer eller hästkärra. Tranesläpet slutade med tillverkningen av sin hästtransport 110 under 1986, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Tranesläpet 110 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Tranesläpet 110 pågick under totalt 14 år.

Nya reservdelar till Tranesläpet 110

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Tranesläpet och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Tranesläpet 110 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Tranesläpet 110. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Tranesläpet 110.

Besök
Mekonomen

Mekonomen har ett stort utbud med reservdelar till släpvagnar som du enkelt kan hämta vid närmsta paketutlämningsställe eller direkt i närmsta Mekonomen-butik. Sök efter reservdelar till Tranesläpet 110 och boka dina reservdelar så vet du med säkerhet att dom finns reserverade när du åker till butiken.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Tranesläpet 110 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Tranesläpet 110 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Tranesläpet. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Tranesläpet 110. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Tranesläpet eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareTranesläpet
Modell110
Typ av släpvagnHästtransport
Första tillverkningsår1973
Sista tillverkningsår1986

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Tranesläpet och så även för den specifika modeller Tranesläpet 110.