Tysse SLÄP 6002 (2002 - 2002)

Under 2002 introducerade Tysse sin släpvagn SLÄP 6002 till marknaden. Tysse SLÄP 6002 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Tysse. Tysse slutade med tillverkningen av sin släpvagn SLÄP 6002 under 2002, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Tysse SLÄP 6002 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Tysse SLÄP 6002 pågick under totalt 1 år.

Nya reservdelar till Tysse SLÄP 6002

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Tysse och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Tysse SLÄP 6002 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Tysse SLÄP 6002. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Tysse SLÄP 6002.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Tysse SLÄP 6002 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Tysse SLÄP 6002 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Tysse. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Tysse SLÄP 6002. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Tysse eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareTysse
ModellSLÄP 6002
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår2002
Sista tillverkningsår2002

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Tysse och så även för den specifika modeller Tysse SLÄP 6002.