Tysse 6311 (1998 - 2004)

Under 1998 introducerade Tysse sin släpvagn 6311 till marknaden. Tysse 6311 fanns då tillgänglig att köpa hos företag som var återförsäljare av Tysse. Tysse slutade med tillverkningen av sin släpvagn 6311 under 2004, vilket gör att släpkärran inte längre går att köpa ny. Däremot kan du säkerligen fortfarande hitta en begagnad Tysse 6311 till salu på andrahandsmarknader som exempelvis KVDbil eller Blocket. Produktion och försäljning av Tysse 6311 pågick under totalt 7 år.

Nya reservdelar till Tysse 6311

I listan nedan hittar du webbshoppar som säljer nya reservdelar till Tysse och släpkärror från flertalet andra tillverkare.

Autoexperten

Autoexperten säljer släpvagnsdelar som passar till de flesta släpvagnar. På deras webbsida kan du ange registreringsnumret för din Tysse 6311 och på så sätt få fram reservdelar som passar, i vissa fall även för släpvagnar. Autoexperten erbjuder både reservdelar och tillbehör till din släpvagn så du kan hitta allt från lyktor, stödhjul och kulkopplingar till lastnät och stänkskydd.

Besök
Winparts

Hos Winparts hittar du ett stort utbud av reservdelar till släp och trailer, exempelvis Tysse 6311. Utöver reservdelar såsom stänkskärmar, stödhjul, stödben, ljusramp och eldosor hittar du även smidiga tillbehör såsom uppkörningsramper, trailerlås, lastnät och produkter för lastsäkring och överdrag. Hos Winparts hittar du ofta det lägsta priset på reservdelar till släpkärror såsom Tysse 6311.

Besök
Laitis

Laitis säljer reservdelar och tillbehör som passar de flesta släpvagnar och i vissa fall även husvagnar. Oavsett om du behöver en nytt lyktglas, blinkers, kulkoppling, stöldlås eller stödhjul så hittar du det hos Laitis. Köp reservdelar och tillbehör till Tysse 6311 i Laitis webshop.

Besök

Begagnade reservdelar

Att köpa begagnade reservdelar till en Tysse 6311 hos en skrot eller demontering kan hjälpa dig att spara mycket pengar. På en skrot, eller demontering som det också kallas, kan du köpa begagnade reservdelar till släpvagnar tillverkade av exempelvis Tysse. Besök webbsidan för någon av Sveriges skrotar och sök efter begagnade släpvagnsdelar som passar till Tysse 6311. Tänk på att även liknande modeller av släpvagnar från Tysse eventuellt kan ha motsvarande reservdelar.

Fakta
TillverkareTysse
Modell6311
Typ av släpvagnSläpvagn
Första tillverkningsår1998
Sista tillverkningsår2004

Det är alltid bra att dubbelkolla med respektive företag att reservdelarna passar innan du beställer. Återförsäljare av nya reservdelar och skrotfirmor har ofta bra kunskap om vilka reservdelar som passar till släpvagnar från Tysse och så även för den specifika modeller Tysse 6311.